miércoles, 18 de abril de 2012

ElRetreteRosa EXPOSICION // 30 Años de Acciones socioculturales a La Riera de Gaiá // Quim Grillo / Abril-Mayo


 Castellano e Ingles abajo

CATALÁ: Joaquim Grillo, gairebé sense desitjar-ho, s'ha convertit en l'historiador contemporani de la Riera de Gaià, que major coneix la història del poble i de la seva gent. El seu arxiu personal de fotografia i vídeo arrenca en els anys 70. La seva col · lecció és sense cap mena de dubte el major arxiu gràfic històric de la localitat. Des ElRetreteRosa li hem proposat treballar en una exposició que realitzés l'ullet humà a tota aquesta història, sota dues premisses. Mostra la tasca enriquidora, a través de les sevas imatges, de la tasca realitzada a La Riera de Gaià per les seves associacions i entitats socioculturals, que realitzi un recorregut històric fins als nostres dies i on l'important siguin les persones, les seves relacions i la contraposició d'imatges de tall performatiu ... unes paganes ... altres litúrgiques.



CASTELLANO: Joaquim Grillo, casi sin desearlo, se ha convertido en el historiador contemporaneo de La Riera de Gaiá, que mejor conoce la historia del pueblo y de sus gentes. Su archivo personal de fotografía i video arranca en los años 70. Su colección es sin ningún lugar a dudas el mayor archivo gráfico histórico de la localidad. Desde ElRetreteRosa le hemos propuesto trabajar en una exposición que realizara un guiño humano a toda esta historia, bajo dos premisas. Mostrar la tarea enriquecedora, a través de sus imagenes, de la labor realizada en La Riera de Gaiá por sus asociaciones y entidades socioculturales, que realice un recorrido histórico hasta nuestros días y donde lo importante sean las personas, sus relaciones y la contraposición de imágenes de coret performativo...unas paganas...otras litúrgicas.


ENGLISH: Joaquim Grillo, almost unwittingly, has become the contemporary historian of La Riera de Gaia, which most  know about the history and its people. His personnel archive photo i video starts in the 70's. His collection is without doubt the largest archive of local historical graph. Since we have proposed  ElRetreteRosa work in an exhibition to conduct a human nod to this history, under two assumptions. Show enriching the task through their images, the work of La Riera de Gaia for their socio-cultural associations and organizations, to conduct a historical to the present day and where what matters are people, relationships, and the contrast of images of Coret performative ... a pagan ... other liturgical.