martes, 20 de marzo de 2012

2/6Abril: TALLERS INFANTILS FOTOGRAFIA ESTENOPEICA I PERFORMANCE


TALLERS INFANTILS SETMANA SANTA ElRetreteRosa TV



El tallers infantils del RetreteRosaTV es realitzarán durant els dies 2, 3, 4, 5 i 6 d'abril(Setmana Santa) de 10:00h a 13.00h al RetreteRosaLAboratoriTV. (Les Monges).
Están dirigits a nens i nenes a partir de 4 anys.

L'inscripció es realitzará els dies 28, 29 i 30 de Març a la mateixa adreça a partir de les 17:30 a 18:30h.

La despessa económica dels tallers es de 35 euros per nen durant tota la setmana, inclou tots els mterials per realitzar cada taller diàri i el personal educatiu titulat del mateix.

La línea pedagógica dels tallers està relacionada amb el món de la performance i en aquest cas amb l'experimentació, participació i acció directa dels infants
dintre d'aquest.

Els tallers serán impartits per professionals titulats i qualificats en la docéncia infantil així com coordinadors i col.laboradors artístícs del RetreteRosaTV.

L''equip educatiu del RetreteRosaT.V pretén apropar als més petits al món performátic, a la convivéncia i respecte individual i del mateix grup, a l'experimentació i creativitat personal i grupal, a petites nocions educatives de les noves tecnologies virtuals, entre d'altres.



HORARI del TALLER


10:OOH Arribada i recepció del grup.

10.30H Presentació del grup i del personal educatiu.

10:45H Explicació del taller .

11:00H Esmorzar i petit col.loqui entre el grup.

11:30h Desenvolupament del taller.

12.45H Recollida del material i acomiat del grup.



TALLER DIA 2 ABRIL

El taller está relacionat amb la fotografia i la imatge.
El grup confeccionará una camara fotográfica estenopèica i coneixerá el seu funcionament, així com una mica d'história del món de la fotografía.


TALLER DIA 3 ABRIL

El grup realitzarà l'intervenció d'objectes, a través d'aquesta intervenció es creará una história gráfica on l'important d'aquest procés sigui l'acció creativa.


TALLER DIA 4 ABRIL

Taller d'imatge i fotografia, el grup realitzará fotografies amb les camares estenopeicas fabricades.


TALLER DIA 5 ABRIL

Taller on es visionarán performance i es realitzarán intervencions dialèctiques directes durant la mateixa visualització per part del grup.


TALLER DIA 6 ABRIL

Taller on el grup haurá de crear una exposició amb les fotografies realitzades amb les cámares estenopéiques i fer una petita presentació d'aquest.
L'exposició estará oberta al públic durant el matí i l'horari será de 11:00h a 13:00h.


No hay comentarios:

Publicar un comentario